Nieuws

Filamat (GVC) beschoeiing

In Den Haag hebben wij de oude houten beschoeiing verwijderd en vervangen door Filamat-Filamat_Nootdorp1beschoeiingsdelen. Deze delen, vervaardigd van glasvezelversterkt beton, zijn geplaatst achter hardhouten palen. Het geheel is afgewerkt met een dubbele gording en een dekplank.

Filamat_beschoeiing

 

 
Kunststof damwand vanaf het spoor

Voor de aanleg van een nieuw perron in Zutphen hebben we in november 2012 ca. 200m1 aan kunststof damwand gezet.damwand_vanaf_spoor_2

In verband met de beperkte ruimte tussen de sporen is de damwand met een zogeheten krol (mobiele kraan met extra stalen wielen voor op het spoor) vanaf het spoor aangebracht.

damwand_vanaf_spoor_1

 
Maaiboot nr. 8 in Valleikanaal

Speciaal voor het Valleikanaal hebben we een maaiboot voorzien van een dubbele veeginstallatie Maaien_Valleikanaalaangeschaft. Het Valleikanaal wordt door ons over een traject van meer dan 30 kilometer (van Amersfoort tot Rhenen) uitgemaaid. Het kanaal heeft een vaarbreedte van 15 tot 25 meter.

Maaien_Valleikanaal2

 

 
Damwand, beschoeiing verbreding A28

Voor de wegverbreding van de A28 bij Amersfoort- Leusden worden alle bruggen over de watergangen,Beschoeing_verbreding_A28 waaronder de Barneveldse beek en Valleikanaal, verbreed. Wij zetten voor de firma Van Hattum en Blankevoort de daarbij behorende damwand en beschoeiingen en werken het (nieuwe) talud af met grasbetonstenen.

Damwand_verbreding_A28_2

 
Meerjarige opdrachten voor maaiboot

Dit jaar hebben we diverse nieuwe meerjarige maaiboot-opdrachten binnengehaald. U kunt ons vanaf Maaien_Schateiland_De_Glindjuni bijvoorbeeld aan het werk zien in Leusden -Oost en Leusden-buiten, in Huizen en Blaricum, in de Loosdrechtse plassen, in het Valleikanaal (van Amersfoort tot aan Rhenen!), in de Woudenberge grift en in de Lunterse beek.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>